AIDAperla vaart richting warme oorden

Vandaag, 24 oktober 2018, zal de AIDAperla Zeebrugge voor de laatste keer dit jaar verlaten. Onze vaste bezoeker op woensdag zal de winter doorbrengen aan de andere kant van de oceaan waar ze cruises zal maken in de Caraïben. 

Het was een vast zicht voor de mensen in Zeebrugge op woensdag. Vele handelszaken in Brugge en omstreken wisten meteen dat ze enkele honderden cruisepassagiers over de vloer konden krijgen. Sinds maart 2018 kwam de AIDAperla elke woensdag op bezoek in de haven van Zeebrugge.

De AIDAperla vaart de vaste metropolenroute die  begint in Rotterdam of Hamburg en de passagiers naar Zeebrugge, Southampton en Le Havre brengt. De cruise van een week dompelt de passagiers onder in de schoonheid die Europa te bieden heeft.

P1290220_CIZ.JPG

Op 4 november verlaat de AIDAperla de haven van Hamburg om via onder andere Lissabon en Tenerife koers te zetten richting Bridgetown op Barbados. Vanaf Bridgetown en La Romana zal het schip de winterperiode doorbrengen. Op 11 april 2019 vertrekt het schip dan richting Tenerife om zo op 30 april aan te komen in Hamburg. We mogen de AIDAperla opnieuw verwelkomen op 8 mei 2019.

Het seizoen van AIDA in Zeebrugge is nog niet afgelopen. In november komt de AIDAmar  elke woensdag op bezoek om het seizoen af te sluiten. De AIDAmar zal ook in 2019 het nieuwe seizoen openen op 6 maart. Vanaf dan zal ze elke woensdag een aanloop maken tot de AIDAperla opnieuw overneemt in mei.

1P1120790.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s